6x komunalc

Očitno verižna pisma niso več tako moderna, zato so nastali verižni blog zapisi. Baje je vsega kriv NuckinFuts, ki je začel z objavo Ketna. Ja, ja. Rad raziskujem po internetih. No, mene je uspešno potunkala Brilozaverka s temle tvitom

Hja, sedaj pa 6 naključnih dejstev o meni.

1. Rad govorim. Rad zelo veliko govorim. In kot vedo tisti, ki me poznajo v živo, je to posledica nesrečnega naključja v rani mladosti. Ker jecljam in sem nekoč jecljal še bolj, sem obiskoval logopedinjo. Gospa je bila zelo prijazna in se je na veliko posvečala moji težavi. Svetovala mi je veliko treniranja govorjenja in ker tega nikoli ni preklicala, so vsi, ki mi pridejo v bližino, obsojeni na poplave besed.

2. Lenoba. Lenoba je gibalo napredka, je moj priljubljen izrek. Izvajanje rutinskega dela je mučenje telesa in duha, zato je nujno in potrebno najti boljše načine. V primeru iskanja rešitev seveda pride do nasprotovanja prvotni tezi in lahko par dni skupaj maltretiram možgane.

3. Fotkanje. Že nekaj časa povsod vlačim fotoaparat. Fotke so sicer v stilu niso lepe, so pa moje, ampak meni so všeč. Ob tej priložnosti se opravičujem vsem, ki so prisiljeni trpeti ob nenadnih postankih, ustavljanjih avtomobila in skakanju po čudnih krajih.

4. Smeh. Smeh je pol zdravja, medtem ko druga polovica načeloma smrdi. Smejanje in zadovoljstvo s življenjem je super stvar. Še posebej, če lahko nasmejiš še okolico. Sicer se mi dogaja, da se včasih ne smejim in se trudim biti resen (ali celo sem resen), ampak skozi življenje gre lažje, če ga živiš z nasmehom v in na glavi.

5. Iskanje. Zanima me miljon stvari. Opazovanje ljudi, iskanje podatkov, analiziranje, pisanje, sestavljanje bolj-ali-manj-smiselnih-celot. Najdejo se osebe, ki pravijo, da sem zmešan, ampak mene res vse zanima. Z lahkoto zapravim noč na internetih, če me stvar dovolj pritegne. In pritegne me zelo hitro. Le da za malo časa.

6. Šport. Nisem športnik, se pa gibljem. Včasih več, včasih manj. Uspelo mi je celo sebe presenetiti. In to pozitivno. Očitno gre za pravi izziv.

Takole, to je teh 6 točk in pravkar ugotavljam, da bi jih bilo lahko tudi več, ampak ne smem, ker moram pazit, da mi ne zmanjka tematike za pogovore v živo, če se kje srečamo.

Besedo predajam tviterašu, ki zna zadet bistvo. Robert Fras, beseda je tvoja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.