Koledar za WordPress

Planiranje, predalčkanje in podobne besede so zelo redko uporabljene v mojem besednjaku. Toda zaradi moje ekološke zavesti (in malo skoposti), je nastala ideja, da bi lahko delil prostor v avtomobilu. Vsak dan se moram peljati približno 80 km daleč do službe in škoda je, da prevažam Ljubljanski zrak v Sežano in popoldne svežega nazaj. Najprej sem pomislil, da bi uporabil kar spletno stran prevozi.org. Po temeljitem pregledu strani, me je od tega dejanja odvrnilo dejstvo, da ne morem (ali ne najdem) možnost vnosa ponudbe prevoza za cel teden.

In ker se rad občasno tudi kaj naučim, sem raje naredil podstran Prevoz, ter dodal vtičnik Calendar for WordPress. Vtičnik je ekstra preprost za uporabo. V Nadzorni plošči gremo v oddelek Vtičniki, poiščemo Calendar for WordPress in ga namestimo. Nato (v mojem primeru) odpremo stran Prevoz, kliknemo na HTML za urejanje v html načinu in na mestu, kjer želimo, da se pojavi koledar vnesemo: {CALENDAR}.

Za očem prijetnejši vtis sem se tudi malo potrudil in napisal imena dni in mesecev v slovenščini. Upam, da vsa. Vsebino te datoteke se skopira v calendar/calendar.php, ki ga najdemo v Vtičniki->Urejevalnik->Calendar.

Related Images:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.